Viden til forskel

TECHON7 – når viden gør en forskel


TECHON7 er din partner, når viden er vigtig. Vi er system-integrator og distributør indenfor modulære elektronik-komponenter og systemer til industrielt brug. Vi rådgiver om design med udgangspunkt i markedet og i produktet for at sikre, at den tekniske og den kommercielle side er tæt forbundet i vores kunders projekter.

 

TECHON7 er specialist på fem primære produktområder, hvor vi sammen med vores partnere tilbyder den nyeste viden helt ned i den mindste detalje. Sammen med vores partnere har vi fokus på hurtig adgang til markedet baseret på readymade-løsninger som for eksempel Smart-Embedded løsninger.


TECHON7's integrationsafdeling giver vores kunder adgang til teknologi-, videns- og evalueringsplatforme, der sætter dem i stand til effektivt at nå deres mål i deres projekter. I vores integrations- og reparationscenter tilbyder vi vores kunder nem adgang til udvikling af prototyper, produktion og reparationer. Vores produktion er ISO9001:2015-certificeret og omfatter både ESD-sikret område samt Clean Bench til touch integration. Produktionen er certificeret til fremstilling af Automotive produkter med E-mark.

 

TECHON7 har et stort netværk af leverandører og partnere i Asien, hvilket sætter os i stand til at håndtere både udvikling, indkøb og produktion. Vores TECHON7 base i Korea giver os en effektiv tilgang til den asiatiske tidszone samt de lokale sprog og kulturer med alle de innovative muligheder og inspiration, det bidrager med til vores projekter.Det kan du forvente

  • Viden og brancheindsigt til at finde den helt rigtige løsning.
  • Fokus på fremtidssikring.
  • En effektiv underleverandør, udviklingspartner og rådgiver.
  • En ISO certificeret og ESD sikret produktion.
  • International sourcing ved de bedste leverandører.

Vi kan være med dig i hele processen 


TECHON7 tilbyder samarbejde fra idé til levering af produkterne hos dig eller din kunde. Alt eftet hvad du har behov for. Læs mere om vores proces her:


Efterspørgsel


Vi følger markedet tæt og har således til enhver tid et opdateret kendskab til de nyeste markedsudfordringer og ændringer.

Vi følger den teknologiske udvikling tæt, og har altid viden om den nyeste teknologi på markedet.


Idé


Den kreative proces er vigtig for den endelige løsning. Vi udvikler altid i samarbejde med kunderne og vores leverandører, da viden er vigtig. Vi  bidrager alle med en viden, som er afgørende for et perfekt resultat.


Udvikling


Vi udvikler altid i tæt samarbejde med vores kunder og leverandører baseret på ideer, krav og markedstendenser.

Vores setup med afdelingen i Korea sikrer vores kunder kort lead-time, short time to market og en omkostnings optimering. 


Test


TECHON7 er ISO 9001:2015 certificeret og det betyder, at vi har store krav til test af vores produkter. Alle vores produkter testes grundigt i henhold til diverse standarder inden de sendes til vores kunder.


Produktion


Vi har en ESD-sikret  produktion.

Vi producerer alt fra prototyper og 0-serier til færdige produkter. Vi har dokumentationen  på plads, og sikrer høj kvalitet i processen. Vi auditerer løbende vores leverandører for

at vedligeholde og levere produkter og produktionsprocesser af høj kvalitet.


Distribution


Vi tilbyder effektiv og omkostningsoptimeret logistik med hurtig levering over hele verden.

Vi kan administrere forsendelser direkte til vores kunders kunder og således optimere vores kunders leverings service.
Har du en RMA eller servicesag kan du let sende den til os via vores on-line system på vores website.


Vores certificeringer


ISO 9001:2015

TECHON7 er DNV ISO 9001:2015 certificeret, hvilket betyder, at der er skarpt fokus på alle interne processer, leverandørernes beskaffenhed, performance og risikovurderinger af alle handlinger i virksomheden.

 

Der stilles dermed også store krav til vores produktionsmiljø, og TECHON7 har naturligvis et ESD sikret produktionsområde. Vi har store certificeringskrav til test af vores produkter, og vi vurderer og evaluerer således med faste mellemrum vores leverandører, partnere og vores processer så vi tilsikrer, at der leveres kvalitet i alle processer og produkter.

 

Ud over vores ISO9001:2015 system er vi blevet godkendt til fremstilling af E-mærkede produkter til Automotive industri. Vi har stor erfaring inden for fremstilling af elektronik til fødevareforarbejdnings industrien, og er dygtige til integration af elektronik i rustfrit stål.


ESD sikret produktionsområde
ESD sikret produktionsområde
Produktion til Automotive industrien
Produktion til Automotive industrien
Touch screens til fødevareindustrien
Touch screens til fødevareindustrien

RMA & Service


TECHON7 gør det let at håndtere RMA og service sager for vores kunder med vores e-RMA-system til håndtering af reparationer og servicesager.

For at kunne indsende en enhed til reparation, service, ombytning etc. skal din virksomhed være oprettet som bruger af e-RMA-systemet. Dette sker ved at rette henvendelse til os på e-mail: RMA@techon7.dk


Hvis du har brug for assistance eller har spørgsmål omkring systemet er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 7060 2777. Så guider vi dig igennem processen.

 

Når du er oprettet som bruger af e-RMA-systemet, logger du ind her og opretter din reparations-/service sag. Så ved vi, at der er noget på vej til os og du bliver løbende informeret om status på din servicesag.