FTserienIndustrial Touch Screen Computers FT-Serien


TECHON7´s brand, Industrial Computers - FT-serien, er en modulær opbygget serie af Industrielle Computere, der sikrer stabil drift, let reparation og høj ydeevne. De er udstyret med en teknologi, der er tilpasset Pharma og Fødevare industriens krav, og dermed kan klare mange af de specialopgaver og de hårde miljøer, som en consumer PC ikke kan.


TECHON7 har et bredt produkt program indenfor industrielle computere til pharma og fødevareproduktion. Det er robuste løsninger, som kan anvendes i alle krævende miljøer fra vand til kemikalier og støv. Vi tilbyder robuste løsninger, som lever op til de nødvendige specifikke krav og med en optimeret prisstruktur. Vores modulære koncept giver en kort udviklingstid, en mere strømlinet produktkvalifikation, hurtigere produktion og lavere omkostninger.


Techon7_FT150

Kvalitet og Garanti


TECHON7 er ISO 9001:2015 certificeret, hvilket stiller store krav til vores interne processeer, vores leverandør evalueringer og vores produkt test.


Vi evaluerer løbende vores leverandører, partnere og processer for at tilsikre, at vi leverer kvalitet i alle faser, produkter og processer. 


Download brochurer


Download brochurer på dit næste FT-produkt på links herunder:FT150
15" TFT-LCD

Format 4:3

Resolution 1024x768


FT171
17,3" TFT-LCD


Format 16:9

Resolution 1920x1080


FT240

24" TFT-LCD


Format 16:9

Resolution 1920x1080


FT460

46" TFT-LCD


Format 16:9

Resolution 1920x1080


FT650

65" TFT-LCD


Format 16:9

Resolution 1920x1080

Der er 7 gode grunde til at vælge din næste Industrial Touch Screen Computer fra TECHON7 FT-Serien

1. Modulært Design


Vores modulopbyggede design sikrer din produktion minimal nedetid, da hver komponent i terminalen hurtigt og nemt udskiftes på stedet. Når du skal opgradere elektronikken på din terminal, erstatter du den med vores opgraderingssæt, og du har nu en opgraderet model.


En komplet udskiftning af systemet kan ske på produktionslinjen uden at skulle fjerne hele terminalen. Denne handling tager kun 10 minutter, hvilket resulterer i en kort nedetid. FT-serien har forskellige skærmstørrelser, og nøglen er, at det er den samme inner-plate, der holder al elektronik. Terminalernes fronter er ligeledes en reservedel, så en udskiftning af en brudt front kan udføres i én operation på produktionslinjen.

 • Let udskiftning af reservedele
  (10 min.)
 • 24/7 – 365 operation time
 • Let at opgradere
 • Samme inner-plate
 • Lav og minimal down-time

2. Reliability


FT-produkternes pålidelighed sikrer din arbejdsproces et minimum af udfald og nedetid. FT produkterne er udviklet til at fungere i barske miljøer med vand, støv og fedtede omgivelser. De er designet til at modstå en rengøringsproces med skrappe rengøringsmidler.


De er bygget til at nå IP65-standarden, hvilket betyder, at de er beskyttet mod total støvindtrængning og beskyttet mod lavtryksvandstråler fra enhver retning. Standard split gland til kabler, der anvendes, er IP54. På anmodning kan vi opgradere til IP65. FT-produkterne er bygget i AISI 316 rustfrit stål, som er syrebestandigt og er blevet overfladebehandlet for at give en konsistent og nonstick overflade. Dette for at sikre en lang holdbarhed og et flot produkt.
 • Designet til hårde industri miljøer
 • IP65 Protected
  (støv og vand)
 • Udført i AISI 316 stainless steel
 • Glasblæst og elektro poleret

3. Performance


For at opnå høj og stabil ydeevne har vi designet et produkt, hvor al den valgte teknologi supplerer hinanden. Hardwaresystemet i FT-produkterne og tilbehøret er udviklet til at sikre et produkt, der giver dig mulighed for at have en fuldt funktionel terminal eller et fuldt funktionelt system. Du kan bruge systemet til at indsamle forskellige data, se og styre de forskellige processer, overvåge produktionsoutputtet, udføre og følge ordrer, afhængigt af dit softwarevalg og din opsætning.


Hardwaresystemet indeholder en kraftfuld Intel Core I3-processor, 4 GB RAM, 64 GB solid state-disk og en høj pålidelig strømforsyning. Kombinationen af processoren og den ekstra teknologi i FT-produkterne er udviklet for at sikre et langtidsholdbart produkt uden nedbrud og nedetid. FT-produkterne har en høj, stabil og langtidsholdbar ydeevne.

 • Designet til høj ydeevne og holdbarhed 
 • Intel Core I3 processor – 4 gen.
 • 4GB RAM
 • 64GB Solid-state disk
 • Medico godkendt power supply

4. Repairability


Reperation er let, da du med kun en enkelt nøgle kan åbne terminalen i produktionsmiljøet, og få øjeblikkelig adgang til alle dele af den indvendige terminal. Ved service opkald medbringer du enten en ny front eller en inner plate, og terminalen vil være tilbage i drift på få minutter.

Den afmonterede reservedel kan sendes til os til refurb, og vores reparationsservice tilbyder forlænget levetid til dit produkt. Med FT-produkterne vil du være sikret reservedele i mange år, så vores produkter vil holde sin værdi som en langsigtet investering.


Vores online e-RMA system til håndtering af dine reparationer, giver en nem måde at registrere din serviceanmodning. Når din henvendelse er godkendt, vil du modtage oplysninger så du kan spore processen fra din enheds ankomst til vores værksted til vi sender den retur til dig igen.


 • Øjeblikkelig adgang med én nøgle
 • Let udskiftning/upgradering af inner-plate
 • Let udskiftning/upgradering af front
 • Forlænget levetid til dit produkt
 • On-site udskiftning

5. Sustainability


Alle komponenter, der anvendes i FT-produkterne er af høj kvalitet. Al elektronik holder i 5 til 10 år, og kabinettet vil holde i mere end 20 år. Derfor har vi introduceret vores renoveringsprogram, hvor inner plates, der returneres med defekt computer, kan fornyes med ny og opgraderet computer, således at vi holder strømforsyningen og andre vitale dele kørende i mange flere år. Vi genbruger alle mulige dele og har dermed færre dele, der skal smides ud. Gamle mekaniske dele vil blive vasket og rengjort og solgt som renoverede dele.


Den mest sårbare del på terminalen er Touch skærmen og dens beskyttende film. I renoveringsprocessen udskifter vi selve touchen. Vi renser metallet og giver produktet en ny lang levetid uden at udskifte flere dele end nødvendigt. Dette resulterer i omkostningsbesparelser for vores kunder og vi beskytter miljøet.

 • Bæredygtighed via refurb
 • Refurb produkter til rådighed 
 • Ansvarlig forbrug og produktion
 • Cost besparelser for kunderne
 • Bevarelse af miljøet

6. Produceret i Danmark


Med vores produktion placeret centralt i Danmark har vi nem logistisk rækkevidde ud i verden. Da Danmark er en del af EU, er der ikke behov for toldangivelser.


Det giver fri og hurtig bevægelighed for produkter, reservedele og reurbed reservedele til vores kunder.


Dansk produktion er anerkendt over hele verden som god kvalitet. Vi har en ESD sikret og ISO9001:2015 certificeret produktion. Vi holder certificeringerne ved lige for at sikre en meget høj standard og kvalitet i vores produkter samt i vores service.


 • Stærke logistiske løsninger
 • Ingen told
 • ESD og ISO9001:2015 sikret produktion 
 • Dansk kvalitet

7. High Return on investment


Med den hurtige teknologiske udvikling er det blevet afgørende at kunne foretage opgraderinger af elektroniske komponenter. Hovedårsagen til, at systemoperatører ændrer hardware, skyldes ofte ændringer i teknologiplatforme.


I vores FT-produkter er kun 50% af omkostningerne relateret til elektronikken. Derfor ville det være spild, hvis den komplette terminal kun blev smidt ud på grund af en ny CPU var nødvendig. Mekanisk livscyklus er mindst 20 år, og en teknologicyklus er kun 5 år, og det giver mening at opgradere i stedet for at udskifte terminalen. En teknologiopdatering er ofte på 1/3 af omkostningerne sammenlignet med en ny terminal, hvilket giver et meget godt investeringsafkast på vores produkter.


 • Let opgradering fremfor udskiftning
 • Mekanisk levetid er minimum 20 år
 • Teknologisk levetid er kun 5 år
 • Teknologisk opgraderinger er 1/3 af prisen
 • sammenlignet med en ny terminal

Testamonial


"I 2014 ændrede vi vores traditionelle 4:3 15" terminal til en 17" i 16:9. M-Comp blev i dette projekt valgt som leverandør af de nye fødevareterminaler. De har været det rigtige valg af leverandør for os, da vi fik indflydelse på valg af teknologi, og pris har også været et vigtigt parameter for os. De har guidet os gennem hele processen til at træffe de rigtige valg på komponenter, for at få fødevareterminalerne til at matche vores strenge krav til produkter placeret i vores barske miljø. Fødevareterminalerne fås i 3 versioner og bruges i alle former for opgaver, fra ordrestyring, overvågning, SCADA til betjeningspanel m.m. Vores samarbejde - nu med TECHON7 - gennem årene har gjort dem til en kompetent og solid partner".


Thomas Page, Senior Director

Danish Crown, Factory Solutions