NyhederNyheder


Se de spændende nyheder fra TECHON7 på såvel produkter som fra virksomheden og vores aktiviteter. Du kan tilmelde dig her og få vores nyhedsbreve direkte i din mailboks:

Produktnyheder

Nyt spændende partnerskab med Teltonika


TECHON7 er glade for at kunne præsentere et spændende nyt partnerskab med Teltonika, en global leverandør af IoT-løsninger (Internet of Things). Dette samarbejde har til formål at styrke og udvide IoT-forretningslandskabet i Danmark.


Omdrejningspunktet i dette spændende partnerskab er at udnytte Teltonikas omfattende erfaring med at skabe avancerede IoT-løsninger, og TECHON7's dybe forståelse af det danske marked. Dette giver en enestående mulighed for at levere innovative produkter og services, der kan transformere virksomheder ved at sætte dem i stand til at udnytte de mange muligheder i IoT.Exclusive Partner within Displays


DigiWiseproduct range includes:

  • TFT Modules
  • HDMI Module

Sustainability By Refurbishment


REduce • REuse • REcycle


We recycle all parts possible, and thereby having less waste objects to be thrown out. Old mechanical parts will be washed, cleaned and sold as refurbished parts. This results in cost savings for our customers and protects the environment.


IPS Panels for industrial displays


IPS Paneler populære til industrielle display


IPS-panelerne giver en væsentlig forbedring af farvegengivelser og betragtningsvinkler i forhold til TN- panelerne på flere område.


OLED-Displays


OLED-displays i industrielle applikationer er, sammenlignet med de typisk anvendte STN moduler, klart bedre på en lang række vigtige punkter.


On-site Access & Repairability provides Minimum Downtime


FT-Terminals


FT- Terminals are modular designed to give easy on- site access and repairability which results in minimum downtime in the production.


Nyheder fra Techon7

MESSEKONKURRENCE


Rejsegavekort på

kr. 10.000,-


Stort tillykke til den heldige vinder:

Rudi Pedersen fra Neomesteren Aps


Rudi er blevet kontaktet direkte og blev heldigvis meget glad. Vi ønsker ham en god rejse.


I samarbejde med Corendon.

Ny salgs- og marketingkoordinator


Vi er glade for at have Jacob Nissen med på vores team hos Techon7 som vores nye salgs- og marketingkoordinator. Hans primære opgaver vil være salgssupport, support til vores leverandører i markedsføring af produkter og kampagne og marketingaktiviteter for Techon7 Gruppen.


Ny divisionsdirektør i FoodTeq


TECHON7 divisionen FoodTeq får ny direktør. Max Nordberg-Hansen er pr. 1. oktober 2023 tiltrådt som divisionsdirektør for FoodTeq, som er en division i Techon7. FoodTeq udvikler og sælger eget brand af modulære industrielle computere, som er udviklet til de barske miljøer i fødevareindustrien.


Ny Business Manager til TECHON7 Advanced Components


TECHON7 har fuld fart på, og udvider teamet med Henrik Børgesen som Business Manager forområdet Advanced Components. Sammen med TECHON7 ́s team af dygtige ingeniører og teknikere skal Henrik sætte retningen og drive forretningsområdet videre.


Vi deltager i EOT i Herning 9.-11. maj 2023


Mød os på stand 9548. Vi glæder os til se dig.


easyfood implementerer FT-serie


easyfood implementerer vores FT-series, Industrielle Touch Screen Computers, i deres nye produktion til styring og håndtering af de forskellige processer i produktionen.


Anders Dahlmann-Hansen, Chief Analytics Officer, easyfood A/S, gav sig god tid til at vise Max og Valdemar fabrikken.


Ny hjemmeside


I samarbejde med STORMES GRAFISK i Vejle lancerer TECHON7 en ny opdateret website. 


Gå på opdagelse på www.techon7.dk


Development, Production and Integration


TECHON7 er kommet godt fra start i 2021, og er i fuld gang i vores ESD sikrede produktion, hvor vi i disse uger har fokus på produktion til fødevare industrien og transportbranchen.