Om os

Om TECHON7 ApS

TECHON7 er system-integrator og distributør indenfor modulære elektronik-komponenter og systemer til industrielt brug. Vi rådgiver om design med udgangspunkt i markedet og i produktet, og sikrer at den tekniske og den kommercielle side er tæt forbundet i vores kunders projekter.

 

TECHON7's afdeling for Avancerede komponenter er en stærk leverandør inden for elektroniske moduler og komponenter, såsom Displays & touch, embedded computere,industrial momory og strømforsyninger til mange industrielle applikationer. Vores fokus er hurtig adgang til markeder baseret på readymade-løsninger. Som et eksempel kan nævnes Emergin Display Technology (EDT), der har særligt fokus på avancerede HMI-moduler med deres Smart Embedded-sortiment.

.

 

TECHON7's integrationsafdeling giver vores kunder adgang til teknologi-, videns- og evalueringsplatforme, der sætter dem i stand til effektivt at nå deres mål i deres projekter. I vores integrations- og reparationscenter tilbyder vi vores kunder nem adgang til udvikling af prototyper, produktion og reparationer. Vores produktion er ISO9001:2015-certificeret og omfatter både ESD-sikret område samt Clean Bench til touch integration. Produktionen er certificeret til fremstilling af Automotive produkter med E-mark.

 

TECHON7 har et stort netværk af leverandører og partnere i Asien, hvilket sætter os i stand til at håndtere både udvikling, indkøb og produktion. Vores TECHON7 base i Korea giver os en effektiv tilgang til den asiatiske tidszone samt de lokale sprog og kulturer med alle de innovative muligheder og inspiration, det bidrager med til vores projekter.

TECHON7 har et bredt produkt program indenfor industrielle Touch Screen computers og digitale skilteløsninger til fødevareproduktion og industri. Det er robuste løsninger, som kan anvendes i alle krævende miljøer fra vand til kemikalier og støv. Vi tilbyder robuste løsninger, som lever op til et antal specifikke krav og med en optimeret prisstruktur. Vores modulære koncept giver en kort udviklingstid, en mere strømlinet produktkvalifikation, hurtigere produktion og lavere omkostninger.

 

Velkommen til TECHON7TECHON7´s mission er at give vores kunder mulighed for at nå og opnå mere

 

TECHON7 har en klar mission: at give vores kunder mulighed for at nå og opnå mere. Vi er en solid og rummelig virksomhed, hvor vi værdsætter og rummer hinandens faglige forskelligheder og personlige præferencer. TECHON7 er en virksomhed, hvor fælles mål og beslutninger respekteres og efterleves i alle led. Vi har stærke værdier, som er grundlaget for vores virke og vores samarbejde, såvel med kunder og leverandører som med hinanden:


Ansvarlighed: for miljøet, for hinanden og for opgaven

Innovation: meningsfuld innovation bidrager til en bedre Verden

Bæredygtighed: på materialevalg, i produktion og socialt

 

Sammen når og opnår vi mere.