Om TECHON7 ApS

TECHON7 er system-integrator og distributør indenfor modulære elektronik-komponenter og systemer til industri. Vi rådgiver om design med udgangspunkt i markedet og i produktet, og sikrer at den tekniske og den kommercielle side er tæt forbundet i vores kunders projekter.

 

TECHON7´s distributionsafdeling er en stærk spiller indenfor levering af elektronikmoduler og komponenter til bred industriel anvendelse. Vores agenturer, blandt andet Emerging Display Technology (EDT), som er den største samarbejdspartner, har særligt fokus på let tilgang til avancerede HMI-moduler i deres Smart Embedded sortiment. Derudover arbejder vi med embedded moduler, strømforsyninger, memory moduler og kommunikationsmoduler.

 

TECHON7´s integrationsafdeling leverer adgang for vores kunder til teknologi, viden og evalueringsplatforme, der sætter dem i stand til at komme hurtigt og effektivt i mål med deres projekter. I vores integrerings- og reparationscenter, tilbyder vi vores kunder let adgang til udvikling af prototyper, produktion og reparationer.

 

TECHON7 har et stort netværk af leverandører og partnere i Asien, hvilket sætter os i stand til at håndtere både udvikling, indkøb og produktion. Vores TECHON7 base i Korea giver os en effektiv tilgang til den asiatiske tidszone samt de lokale sprog og kulturer med alle de innovative muligheder og inspiration, det bidrager med til vores projekter.

TECHON7 har et bredt produkt program indenfor industrielle monitorer og digitale skilteløsninger til fødevareproduktion og industri. Det er robuste løsninger, som kan anvendes i alle krævende miljøer fra vand til kemikalier og støv. Vi tilbyder robuste løsninger, som lever op til et antal specifikke krav og med en optimeret prisstruktur. Vores modulære koncept giver en kort udviklingstid, en mere strømlinet produktkvalifikation, hurtigere produktion og lavere omkostninger.

 

Velkommen til TECHON7TECHON7´s mission er at give vores kunder mulighed for at nå og opnå mere

 

TECHON7 har en klar mission: at give vores kunder mulighed for at nå og opnå mere. Vi er en solid og rummelig virksomhed, hvor vi værdsætter og rummer hinandens faglige forskelligheder og personlige præferencer. TECHON7 er en virksomhed, hvor fælles mål og beslutninger respekteres og efterleves i alle led. Vi har stærke værdier, som er grundlaget for vores virke og vores samarbejde, såvel med kunder og leverandører som med hinanden:


Ansvarlighed: for miljøet, for hinanden og for opgaven

Innovation: meningsfuld innovation bidrager til en bedre Verden

Bæredygtighed: på materialevalg, i produktion og socialt

 

Sammen når og opnår vi mere.