Industriterminaler

  • Stabilitet og performance er vigtige faktorer på landets fødevarefabrikker,
    fra levering af råvarerne til pakkeriet på fabrikkerne. M-Comps fødevare terminaler hjælper virksomhederne med et gennemtestet hardwaresystem, som giver mulighed for opsamling af data, proceskontrol, overvågning, ekspedition osv. alt sammen med en kraftfuld i3 processor. Terminalerne er udviklet til at fungere i hårde miljøer med vand, støv og rengøringsmidler. For at sikre at der ikke trænger vand og støv ind i terminalerne, er de IP65 beskyttet og samtidig er der anvendt AISI 316 rustfrit stål (syrefast).


  • Terminalerne er designet og udviklet ud fra strenge krav til performance, brugervenlighed og service. M-Comps unikke service koncept sikrer minimal nedetid ved let og hurtig udskiftning af de enkelte moduler i terminalen.


  • Et beskyttende folie foran touchskærmen sikrer, at der ikke kommer glasskår, hvis skærmen ødelægges.

M-COMP FT150 15" TFT-LCD

Format 4:3

Resolution 1024 x 768

M-COMP FT171 17,3" TFT-LCD

Format 16:9

Resolution 1920 x 1080

M-COMP FT650

Format 16:09

Resolution 1920x1080

M-COMP FT240

Format 16:09

Resolution 1920x1080

M-COMP ACCESSORIES

Thomas Page fra Danish Crown siger:

"Vi valgte i 2014 at ændre vores traditionelle 4:3 15” fødevareterminaler til 17” 16:9. I den forbindelse blev MCOMP valgt som leverandør af vores nye terminal typer.

MCOMP har været det rigtige valg for os hvor indflydelse på teknologi valget og naturligvis prisen har været en vigtig paramenter for os. MCOMP har hele vejen spillet med på vores krav og har rådgivet igennem processen med valg af de rigtige komponenter, således at terminalerne har kunne holde til vores strenge miljøkrav.

Terminalerne findes i dag i 3 modeller og anvendes til alle typer af opgaver fra ordrehåndtering, overvågning, Scada til operatør paneler m.v..

MCOMP har igennem årerne udviklet sig til at blive en kompetent leverandør og god samarbejdspartner."

 

Danish Crown, Factory Solutions – Senior Director Thomas Page.