Displays, Touch & Integration

Displays, Touch & Integration

Techon7 ApS har stor viden om LCD, TFT's OLED samt ekspertise på E-Paper. Vi rådgiver om design fra et markedsmæssigt synspunkt, og ud fra et produktsynspunkt, da den tekniske og den kommercielle side skal styres og integreres nøje i denne form for projekter. Vi arbejder med Touch som standalone komponenter, og Touch embedded med display og cover lens. Vi har stor erfaring med Resistive, Projected Capacitive Touch og Infrarød. Nedenfor ses udvalgte leverandører. 

Grundlagt 1994 i Taiwan. Hovedfokus er displays, evt. med touch samt Smart Embedded. EDT stærke i fuldt integrerede ”Smart Embedded Displays” samt industrielle TFT-løsninger med stort temperaturspænd, høj lysstyrke og ikke mindst lang levetid på markedet.

Etableret i 1989 i Taiwan. Hovedfokus er monokrome LCD-moduler samt TFT-displays med høj lysstyrke.

 

SGD er pionérer inden for displays og er med i forreste række på udviklingsfronten.


DigiWise har de seneste 10-15 år bevist deres værdi på markedet. Via et omfattende udvalg af displays i størrelser fra 2,4” til 21,5” i teknologier som IPS, MVA og TN er det nemt at finde et display, som passer til ens projekt.


Særlig interessant er deres linje med HDMI-displays, som eliminerer A/D-boards, specialfremstillede kabler og lange udviklingstider.

Etableret i 2002 i Kina. Hovedfokus er TFT-displays til konkurrencedygtige priser i størrelser fra 2-10” med touch-funktion.

Etableret i 2005 i Kina. Hovedfokus er e-paper.

 

DKE har e-paper i både monokrome og og flerfarvede versioner, og de fås i flere udgaver som f.eks. dot-matrix og segment.